Blog T'baik CapAyam D M'sia!

Video : Awek Tayang Dada Pada Bekas Kekasih Melalui Youtube Marah Punya PasalSeorang wanita Hongkong memuat naik video yang menayangkan dadanya ke laman Youtube atas alasan berang terhadap kekasih yang telah meninggalkan dirinya atas alasan payudaranya yang kecil.

Dalam video tersebut mengatakan kini payudaranya telah berukuran "C" dan mengambil masa selama 3 bulan untuk membesarkannya. Video tersebut dibuat semata-mata untuk membalas dendam kepada kelakuan yang dilakukan oleh kekasihnya itu.

Untuk tontonan 18 tahun ke atas sahaja.

Terjemahan video diatas dalam Bahasa Melayu:

Ng ga ching, kau adalah lelaki murah!

Kau selalu mengeluh dengan payudaraku yang bersaiz AA dan sangat kecil!.

dan kau meninggalkan aku kerana itu?

Hari ini, 3 bulan setelah putus, aku ingin menunjukkan sesuatu. Sekarang, perhatikan, aku memiliki payudara bersaiz C! Jangan menyesal dan aku yakin kau pasti mahukan aku lagi bukan? Tapi maaf, kau tidak punya kesempatan lagi.

Aku tidak akan sudi melihat kau lagi dan aku tidak akan pernah membiarkan kau menyentuh payudara aku yang kini bersaiz C .

Ng Ga Ching, kamu boleh mengatakan aku adalah seorang wanita murahan atau apapun tapi kau tidak boleh mengatakan bahawa payudara aku kecil lagi. Lihatlah payudara aku, kini lebih besar! Sumber : bom321.com

Wassalam, Wa'allahhualam. video di sini
0 Komentar untuk "Video : Awek Tayang Dada Pada Bekas Kekasih Melalui Youtube Marah Punya Pasal"

Back To Top