Blog T'baik CapAyam D M'sia!

“Nak Jilat…”, Pelawak Popular Hantar Mesej Lucah Goda Gadis


Beberapa lari lalu, melalui laporan sebuah akhbar tempatan, seorang wanita mendedahkan perangai ‘hidung belang’ seorang lelaki yang didakwanya gemar memperdaya golongan hawa.
Tak cukup dengan pengakuan tersebut, hari ini, seorang lagi wanita tampil membuat tuduhan sama terhadap empunya diri yang dikatakan menghantar banyak mesej lucah serta meminta gambar bogel!
Pelawak-Terkenal-Hantar-Mesej-Lucah-Minta-Gambar-Bogel-ROTIKAYA20150406_2384
Bukan omong kosong, kedua-dua mangsa turut menunjukkan perbualannya dengan pelawak tersebut sebagai bukti terhadap dakwaan yang dibuat.
Dalam laporan Berita Harian hari ini, mangsa terbaru pelawak tersebut berkata, dia sering diganggu dengan mesej-mesej ‘nakal’ walaupun telah memaklumkan bahawa dirinya sudah memiliki teman lelaki.
Foto-foto di bawah merupakan antara mesej yang dihantar pelawak tersebut terhadap kedua-dua gadis.
Pelawak-Terkenal-Hantar-Mesej-Lucah-Minta-Gambar-Bogel-ROTIKAYA20150406_2385Pelawak-Terkenal-Hantar-Mesej-Lucah-Minta-Gambar-Bogel-ROTIKAYA20150406_2386Pelawak-Terkenal-Hantar-Mesej-Lucah-Minta-Gambar-Bogel-ROTIKAYA20150406_2387
Memetik kenyataan mangsa pertama yang membuat pendedahan, dia mengambil keputusan itu atas tujuan untuk mengelakkan wanita lain dari terus-terusan menjadi mangsa individu tersebut.
Ujarnya, “Bukan saya seorang saja yang diperdaya serta ditipu oleh lelaki itu. Ketika melepak bersama kawan-kawan, saya terkejut kerana pelawak itu juga cuba untuk mengurat mereka.
“Ini bukannya tuduhan melulu kerana saya berani tampil membuat pengakuan berdasarkan bukti yang ada pada saya. Helah yang digunakan sama saja iaitu dengan meminta gambar bogel serta mahu berborak secara video call.
“Beliau pandai berdrama membuat muka sedih meminta simpati dengan pelbagai kenyataan yang dibuat olehnya.
Bukan setiap wanita murah dan termakan janji manis dengan begitu mudah. Saya harap dia segera berhenti membuat kerja bodoh sebelum jatuh kerana perangai buruknya sendiri.”
Pelawak-Terkenal-Hantar-Mesej-Lucah-Minta-Gambar-Bogel-ROTIKAYA20150406_2390Pelawak-Terkenal-Hantar-Mesej-Lucah-Minta-Gambar-Bogel-ROTIKAYA20150406_2389Pelawak-Terkenal-Hantar-Mesej-Lucah-Minta-Gambar-Bogel-ROTIKAYA20150406_2388Pelawak-Terkenal-Hantar-Mesej-Lucah-Minta-Gambar-Bogel-ROTIKAYA20150406_2392Pelawak-Terkenal-Hantar-Mesej-Lucah-Minta-Gambar-Bogel-ROTIKAYA20150406_2391
Buat si pelawak yang dimaksudkan, sepandai-pandai tupai melompatpun, pastinya jatuh ke tanah jua. Jadi, ada baiknya anda hentikan sikap ‘buaya’ anda itu sebelum pintu rezeki dalam bidang seni terus tertutup rapat.
– MYNEWSHUB.CC

Tag : Hiburan, Kantoi
0 Komentar untuk "“Nak Jilat…”, Pelawak Popular Hantar Mesej Lucah Goda Gadis"

Back To Top